torstai 10. joulukuuta 2015

Toimivat Tassut

Törmään silloin tällöin työskennellessäni koirien parissa tilanteeseen, jossa olisi kiva kirjoittaa muistilappu. Tilannetta pohdittuani päädyin aloittamaan blogin "Toimivat Tassut" eräänlaiseksi muistivihkoksi omista kokemuksistani. Blogia voivat halutessaan hyödyntää harrastuksiensa ja koiriensa hyvinvoinnin tukena myös muut.


Minä olen siis Laura: koiraharrastaja, urheilukoirahieroja, DOBO -koulutusohjaaja ja kaikkea siltä ja väliltä. Suuria kiinnostuksen kohteitani on urheilukoirien hyvinvointi ja fyysisen kunnon treenaaminen. 

Omassa laumassani elelee tällä hetkellä neljä koiraa: kaksi aktiivista harrastajaa, yksi aktiivinen eläkeläinen sekä yksi harrastuskoiran alku, joka saa vielä vuoden tai kaksi kasvaa kotona. Koiramme ovat ensi sijassa perheenjäseniä, joiden kanssa mennään ja tullaan päivittäin :)


Blogi tulee pitämään sisällään pikku vinkkejä koirien lihashuollosta ja treeneistä, omia ajatuksiani koirien rakenteesta, ruokinnasta, itse suosimistani varusteista sekä kaikkea siltä ja väliltä.


Pyrin perustelemaan ajatukseni ja ehdotukseni eikä kirjoituksieni ole tarkoitus loukata ketään. Kirjoittaessani omia arvioitani/arvostelujani tuotteista ym. kirjoitan ne oman kokemukseni pohjalta rehellisesti ja perustellen, jotta joku muu voisi hyödyntää kokemuksiani. Silti arviot ovat vain minun henkilökohtaisia kokemuksiani, eivät sen enempää. Mikä sopii toiselle ei aina ole hyvä toiselle.


Toivottavasti blogini tulee hyödyttämään myös jotakuta toista ja jos ei, toivottavasti saan edes itse viettää sen parissa antoisia hetkiä.

Ideoita postauksiin on jo vinopino ja mielelläni kuulen myös muiden ideoita.

Tämän pohjustuksen jälkeen ensimmäisen postaukseni omistan alkulämmittelylle ja loppuverryttelylle: harrastavien koirien treenien kulmakiville.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti